0

Top Tips Til At Hjælpe Dig Med At Købe Og Pleje Dine Møbler

At finde møbler, der passer til både din unikke smag og din lommebog kan helt sikkert være en udfordring. Men alt hvad du virkelig skal gøre er en lille smule for at studere op om emnet for at helbrede det. Hold læsning, og du vil opdage nogle gode tips til at få de møbler, du ønsker til en pris, der ikke bryder banken.

For at finde familievenlige sofaer og stole kigge efter stoffer, som er pletafvisende. Dette kan omfatte læder eller klæde sofaer og stole behandlet med en plet protektant. Ved at vælge familievenlige møbler, kan du hjælpe med at holde dine møbler ser så godt som den dag, du har købt det med minimal indsats.

Når de forsøger at finde det bedste tilbud på møbler, kigge efter møbelforretninger, der tilbyder dybe rabatter på møbler. Mange møbler butikker tilbyder en pengene tilbage garanti. Hvis et møbel returneres, kan det ikke sælges som nyt. I stedet, de rabat det og sælge det som brugt.

Hold fremtiden placering af ethvert møbel i tankerne, når shopping. Denne faktor bør påvirke de stof farver, du vælger. Lyse farver stoffer er ideelle til soveværelser, foyerer og endda formelle stuer. På den anden side, er ethvert møbel, der sandsynligvis bruges ofte bedre tjent med mørkere farver.

Vær opmærksom på benene på det stykke møbler, du ønsker at købe. Vælg møbler med massive træben. Sørg for, at benene er solidt forbundet til det stykke møbler og ikke blot limet. Hvis du har brug for en ny sofa, så prøv at finde en med et ekstra ben i midten for mere støtte.

Når du køber nye møbler eller brugte møbler, skal du sørge for, at alle skuffer og kabinetdøre fungerer korrekt, før du køber. Sørg for, at kabinetdørene lukker sikkert og er åbne. Test alle skuffer for at sikre, at de trækker korrekt ud og lukker ordentligt. Hvis der er noget, der ikke virker, få det fast, før du køber.

Vær ikke bange for at prutte. På denne måde er møbler som en bil. Der er typisk en masse mærke op i denne pris. Du kan normalt få alt fra 10% op til 20% rabat, når du er en sikker prutter. Du kan føle en lille underlig gør det, men det kunne spare dig hundredvis af dollars.

Tænk på farveskemaet i dit hjem, når du opsøger nye møbler. Dristige farver kan nogle gange synes du har problemer med matchende indretning senere. For de større stykker, skal du bruge en neutral farve og reservere den dristige farvevalg for mindre stykker.

Polstrede stole bør tilbyde en god ben vinkel. Når lårene ikke er vinkelret med jorden, når du sidder, vil du være i stand til at finde trøst. Undgå stole, der giver benene en opadgående eller nedadgående hældning. Den normale højde for et sæde er ca atten inches; men du kan finde stole, der tilbyder en lavere eller højere plads til at rumme din højde.

Alle ønsker møbler i deres hus, der korrekt afspejler deres personlighed og stil. Men ikke alle ved, hvor man kan finde det, eller hvordan man får det overkommeligt. Med lidt held, de oplysninger, der præsenteres ovenfor har ændret alt det for dig, og du er nu parat til at ramme butikkerne med ny tillid.

Hagemobler-admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *